Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
ty jednak jestes jebniety i to zdrowo!
Co tzn. "wyleniały paw" ???
Po jakiemu to, bo napewno nie po sląsku........

spakowany ? ze niby do mnie ? ze niby na staz?
O kurwa o kurwa o kurwa
Zebys ty widział ...... jak teraz wyje ze smiechu

aaaaaaaaaaaaaa firme znajdziesz napewno

Kurwa nie moge purple z ciebie , kurwa nie moge......
Tobie juz ta wóda we łbie pomieszałą, a ty ciagle pijesz......
PS: zebys sie zgodził na zcarno, to moze i bym cie wziął, ale ty kurwa vat doliczać chcesz.....
Po raz ostatni > wbijasz sie za 5 dych ?
Zadnych kurwa podatków głupku stary ( dokładnie tak samo, jak ty kładziesz ludziom te płytk)!
aaaaaaaaaaaaaa i nie zapominaj, ze oferta zawiera all inclisiv, wiec musisz byc gotowy na wszytsko.....
Ja tam zboczony nie jestem i nie wymagam nie wiadomo czego, ale jakaś gałka sometimes.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
marianek73 napisał:Co tzn. "wyleniały paw" ???
Po jakiemu to, bo napewno nie po sląsku........
---
Jak to co to znaczy ...!?
---
Widziałeś przecież nie raz ...dorodnego Pawia , jak się Puszy .!?
---
A tera sobie wyobraź tego samego pawia tylko z połamanymi piórami ... lub bez tychże piór !!! .
---
I TAK WŁAŚNIE TY WYGLĄDASZ ... >Jesteś jak wyleniały Paw< i tyle ...
---
Ja nigdy nie pisałem Nigdzie , że jestem z Górnego Śląska , chociaż na ...ŚLĄSKU... Dolnym się urodziłem , a na Górnym Mieszkam ... .
---
Ja nie mogę pracować na dziko na ciężarówce , natomiast mogę legalnie odbyć staż pod okiem Doświadczonego Kierowcy ... . I na taką praktykę potrzebuje odpowiedni dokument . I ty dobrze o tym wiesz , że w aucie podczas pracy nie Może być osoby postronnej a tym bardziej na trasie za kółkiem ... wyleniały pawie ...
---
Co do Mojej pracy przy płytkach ... to jeżeli już trafia się taki projekt ... , to pracuję po południu , lub w soboty i za 250Nok/h +MVA ... , nigdy w tygodniu , do 16:00 ... . to tak gwoli wyjaśnienia .
Dlatego ... nie wal głupa... wyleniały pawiu......hyyyyhyyyhyyy.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
"wyleniały pawie"
ty sie koncówków naucz, bo bedziesz miał dwójków jak mrówków w szkole

chyba chodzi co o slow "wylniały paw" (?)
Nie iwem czy pawie w ogóle lnieją....
Wegług mnie one gubią pióra.....
Lniejesz to ty stary kapciu i zobaczysz to w lustrze jutro rano

ps: zrobiłes prawo jazdy, jestes wiec uprawniony do prowadzenia poj.z kat C i D!
Takze skoncz robic z siebie sierote i przestan pierdolic o jakims stazu, tylko wez sie za robote!
Dupe se zaceruj, zeby wódki nie mógł pic i kurwa do roboty!
Stazysta zakichany.......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
gabriel napisał:

Ja nigdy nie pisałem Nigdzie , że jestem z Górnego Śląska , chociaż na ...ŚLĄSKU... Dolnym się urodziłem

to znaczy.... ze Lwowa??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
51 Postów
Slavo Slavo
(caro)
Nowicjusz
Widzę że nic się tu nie dowiem ciekawego...typowy Polski głupi naród dopierdalać sobie.. można pracować ale tylko w firmie gdzie nie ma Polaków...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
JLK21 napisał:gabriel napisał:Ja nigdy nie pisałem Nigdzie , że jestem z Górnego Śląska , chociaż na ...ŚLĄSKU...Dolnym się urodziłemto znaczy....ze Lwowa??.
---
Czy to ważne ... Ważne iż NIE JESTEM Hanysem ... , a starsze pokolenie bardzo szanuję , tyko Tych Ludzi już jest Naprawdę garstka .
---
I pisząc tamten Post , Tylko to miałem na myśli ...
---
Ja Osobiście , nie mam potrzeby , podszywać się pod Inna Nację .
--
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Slavo80 napisał:
Widzę że nic się tu nie dowiem ciekawego...typowy Polski głupi naród dopierdalać sobie.. można pracować ale tylko w firmie gdzie nie ma Polaków...
A tobie co ...!!!...Nie polaku ... z mądrego Narodu ... Pewnieś z gebelsowa ...
---
Tu jest Forum i tak jak przy piwie , godo się to o wszyćkim i niczem ... .
---
Nie pasi ...to wypad...! na sąsiednie Forum ...!!! , tam jest akuranie ... i za rączkę poprowadzą , jak malucha do przedszkola ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
51 Postów
Slavo Slavo
(caro)
Nowicjusz
Gabriel skończony cwelu...zgadłeś urodziłem się w niemczech..dlatego perfekt władam niemieckim..i średnio norweskim..a ty tumanie poprawnej polszczyzny na bank nie znasz..siedzisz na permiteringu bo szef Ciebie wysłał i jeszcze jak ma ochotę to przychodzi i Ci dupe przetrzepie..bo należysz do Polaków co za 100 noków laske robi..zjechałem z Norwegii bo większość Polaków w Norwegii to takie tępaki jak ty..ja leżę w Polsce na dagpenger, pracuję w niemczech i na konto wpływa z Norge i z Niemiec..więc nie narzekam...a ty półgłówku dostajesz ochłapy położysz z pięć metrów na krzyż płytek co ledwo na alkohol wystarczy i wielce kozaczysz..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Slavo80 napisał:....zjechałem z Norwegii bo większość Polaków w Norwegii to takie tępaki jak ty..ja leżę w Polsce na dagpenger, pracuję w niemczech i na konto wpływa z Norge i z Niemiec.
ECH biedaku biedaku , tylko tyle Tobie pozostało iż możesz sobie popyszczyć ...
Każdy robi to , co uważa za słuszne .
---
Ja proponuję byś jeszcze jechał do Szwajcarii tam podobnym tobie , płacą na budowie od ręki po 45-Szwajcarskich /t Netto . to dopiero kasa Bezpaństwowcu który nie wie gdzie jego Ojczyzna ...!!!
w gebelsowie przy adolfku czy w polandii przy rydzykowatym .
Oj społeczne biedactwo ...Żal Mi jest ciebie tak ździebko ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Slavo80 napisał:

Ty to jednak glupi jestes.... taki niby cwaniak jestes z euro w kieszeni a o minimum w NO sie pytasz... w domysle - za ile sie zgodzisz smigac koniem bez doswiadczenia??? za 145nok??? jestes zalosny!!!!!!! skoro masz dagpenger: to byles juz w NO i wiesz co za to kupisz... na waciki ledwo Ci starczy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok